Жена чије евровизијске коментаре обожавамо, како је више пута истицала, не чита шта се о њој пише по новинама јер јој је битно шта њени најближи знају, све остало је неважно.

Душка Вучинић је деценијама један од најпознатијих новинара Јавног сервиса, а о њеном приватном животу не знамо много.

Фото: Б. Данилов

 

 

Душка Вучинић љубав је пронашла крај партнера Чеде са којим годинама гаји складан однос пун разумевања. Колико је познато, она је двапут била у браку.

- Оба супруга упознала сам на Трећем каналу. Први пут сам се удала са 24 године. Брак је потрајао три и по године, а убрзо сам се и други пут удала. За Срђана, са којим сам добила сина Алексу.

Водитељка је једном приликом открила да њен син завршава пилотску академију, а на Инстаграму је својевремено поделила њихов селфи.

С бившим супрузима негује пријатељске односе

- Обојица мужева су ми данас бескрајно блиски пријатељи. Велика су ми подршка, као и ја њима. Поносна сам што сам однеговала такав однос - казала је новинарка.

 

 

"Не читам и не пратим шта се о мени пише"

Она се не оптерећује тиме шта медији пишу о њој, иако јој није пријатно да се пише о њеној приватности.

- Не читам и не пратим шта се о мени пише, али ми блиски људи уз осмех понешто пренесу. Има ту разних духовитих коментара и слика, и то је потпуно у реду, мени је то симпатично. Наравно да није пријатно када вам копају по приватном животу, али ове године тога није било. У једном тренутку помислила сам да сам била предосадна, али сам се присетила неких коментара и схватила да ипак нисам - испричала је Душка Вучинић својевремено за "Хелло".

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: