Владо Георгиев је одржао концерт у родном Херцег Новом, а наступ су пратили бројни скандали о којима ће се причати. Певач је на концерт каснио два сата. Када је дошао, приметило се да је нестабилан, а када се пењао на бину неколико пута се саплео.

@podgorickiinfo

Pjevač Vlado Georgiev održao je tradicionalno svoj ljetnji koncert u Herceg Novom. Georgijev je kasnio na svoj koncert, na kojem je pjevao svoje dobro poznate hitove. Međutim, publika je primijetila da se pjevač par puta zateturao na bini, a onda i sapleo. Georgijev je u jednom trenutku želio da skine sako sa sebe, a kako mu to nije pošlo za rukom, stigla mu je i pomoć jednog momka. ♬ original sound - podgoricki.info

Ни то није било све. Када је покушао да скине сако, није успео сам. Један момак је пришао и помогао му да скине. Како пишу пратиоци на друштвеним мрежама, Владини покрети су били чудно, неки су чак рекли да је реч о алкохолисаном стању.

Упркос свему, певач је своје хитове отпевао на врхунском нивоу. 
Још увек се не зна да ли је разлог певачевог понашања стварно алкохол или нешто друго. Како је иззгледао концерт можете видети на снимцима на друштвеној мрежи Тик Ток.