Певачица Рада Манојловић каријеру је почела у музичком такмичењу Звезде Гранда, у којем се такмичио и Милан Станковић, с којим је касније била у емотивној вези.

Пар је након раскида остао у блиским односима, а већину информација о певачу који је у једном тренутку наводно решио и да се замонаши, медијима пренесе управо његова блиска пријатељица Рада.

Недавно је Саша Поповић испричао и да никада није сазнао разлог зашто је Милан Станковић решио да напусти Гранд, али да је "пенале" за његов одлазак пре истека уговора, платила управо Манојловићева.

Фото: АТА имагес

 

 

- Једно пре подне је заказао састанак и дошао код мене у канцеларију. Рекао ми је: 'Директоре, ја нећу више да будем у Гранду, хоћу да раскинем уговор'. Покушао сам да га уверим да греши, али је инсистирао на раскиду. Рекао сам му да не може тек тако и да уговор може да се раскине по клаузули да плати, и то је то. На сваких шест месеци је уплаћивао 10.000 евра, и то није он уплаћивао него Рада Манојловић. Регулисано је тада јер је она платила 50.000 евра за њега. Тада је раскинуо уговор и кренуо својим путем. Ни дан-данас ми није јасно зашто је то урадио. Никад ми то није образложио. Никад није дошао и рекао: 'директоре, ја нећу да будем због тога и тога', причао је својевремено Поповић за "Курир".

- Саша Поповић је испричао то. Ја то не бих коментарисала. Ако сам о томе ћутала још од 2010. не бих ни сада ништа да кажем.

Фото: АТА имагес

 

 

Рада је за "Блиц" испричала и где је и шта сада ради Станковић:

- Са Миланом се чујем некад често, некад ређе. Има он своје моменте када је тако негде па не може човек да га ухвати ни за почетак ни за крај. Али, увек кад је нешто битно, наравно да се чујемо, он је ту за све. Око албума увек ме искрено посаветује, нови албум му је прелеп, има једна песма која му се посебно свиђа, а какву нико не очекује од мене.

БОНУС ВИДЕО: