Када је глумац саопштио да је у вези са 28 година млађом девојком јавност је остала у шоку. Сада се јавила извесна В.С и демантовала да је са њом преварио супругу Милицу са којом је био дуго година у браку. 

Бранко је био гост једне емисије, па је изнео детаље:

- Развео сам се због друге жене. Ту сам ја мало заглибио, правио сам грешке. Неверство је било разлог развода, моја деца су тешко поднела то. Моја девојка је млађа од мене 28 година, али забрљао сам и ту, тако да је боље да о томе не причам. 

Фото: ТВ Пинк принтсрин

 

Сада је В.С изнела сасвим другачију причу: 

- Бранко је открио детаље из приватног живота и немам ништа против, али желим да се огласим поводом лажи и неистине што се тиче мене и нашег односа. Рекао је да је своју супругу преварио са мном, међутим то није истина. Пре мене је имао пуно љубавних афера за које је његова супруга знала. Он и ја се знамо пре наше везе седам година, међу нама није било ништа. Били смо пријатељи и познаници, није ми падало на памет да имам било шта са њим. Био ми је драг, као и многима од нас. Када се Бранко разболео у новембру 2017. и када сам допутовала за Београд, почиње наша прича. Његова болест и његово стање је утицало на мене као на његовог пријатеља. Био је упоран да се нешто између нас деси. Морам бити искрена, ступила сам у везу са њим из сажаљења - рекла је В.С. и наставила:

- Међутим, када је имао трећу операцију упознала сам његову другу страну. Нон-стоп ми је писао и звао, говорио ми је да ће умрети ако не буде са мном у вези. Оперисао се на Светог Стефана, тог дана сам упалила тамјан и молила се да он преживи. Летела сам из Франкфурта за Београд да га обиђем. Сећам се да ми је говорио да га ни син по два дана не зове и не долази, да га обиђем, да му само прија моја енергија. Тако је све кренуло -навела је В.С. и истакла да је њен бивши партнер испао нечовек:

- Бабовић је испао нечовек јер ме молио да га не остављам док не среди ствари кући...Назвала сам његову супругу Милицу и разговарала са њом, она ми је рекла да он говори да га узнемиравам, уходим, да ме је пријавио полицији, што апсолутно није истина. Потврдила ми је да између ње и њега нема ништа. Чак ми је рекла да ће дати муштулук првој која га одведе од ње.

Фото: ТВ Пинк принтсрин

 

В. С. се на крају осврнула и на још један Бранков навод: 

- Истакао је да сам 28 година млађа од њега и то желим да демантујем, млада сам од њега 24 године - рекла је В.С. и истакла:

- Хтео је преко мене да спере целу своју прошлост а то му не могу дозволити. Ту емисију су гледали моја породица, кумови, пријатељи, комшије, било ми је непријатно и срамота...Звала сам га само да демантује ове неистине, али он то није урадио...Ја нисам његова љубавница, само сам била његова бивша девојка - изјавила је В.С.

(Ало/Хајп)

БОНУС ВИДЕО: