Млади оперски певач, Немања Црнатовић је пун живота и ведрине. Рођен је пре времена и стављен у инкубатор, а последица тога је што је остао слеп. То га међутим није спречило да корача музичким стазама.

Немања је био гост нашег поткаста "Неколико минута са..." у којем је говорио о својим почетцима, подршци породице, пријатеља и професора. 

Фото: Браца Надеждић

 

Музика је расла у његовом срцу од треће године заједно са оцем Александром који је са њим слушао различите музичке жанрове, између осталог концерт групе "Queen". То је био почетак музичког пута. Кренуо је у музичко забавиште. Истакао је да је чувени хит "Калашњиков" од Горана Бреговића служио као успаванка.

Интересантан је податак да Немању зову српским Бочелијем, што њему изузетно прија. Велика му је жеља да га упозна. Његов матични таленат је соло певање, али такође врло добро стоји са свирањем клавира. 

Фото: Браца Надеждић

 

 

Једном приликом Неле Карајлић је присуствовао његовом концерту. После овог концерта рекао је Немањином оцу да ће морати да га украде, а како је то све изгледало и шта и који су Немањини планови за будућност, погледајте у видео снимку испод...