Mladi operski pevač, Nemanja Crnatović je pun života i vedrine. Rođen je pre vremena i stavljen u inkubator, a posledica toga je što je ostao slep. To ga međutim nije sprečilo da korača muzičkim stazama.

Nemanja je bio gost našeg potkasta "Nekoliko minuta sa..." u kojem je govorio o svojim početcima, podršci porodice, prijatelja i profesora. 

Foto: Braca Nadeždić

 

Muzika je rasla u njegovom srcu od treće godine zajedno sa ocem Aleksandrom koji je sa njim slušao različite muzičke žanrove, između ostalog koncert grupe "Queen". To je bio početak muzičkog puta. Krenuo je u muzičko zabavište. Istakao je da je čuveni hit "Kalašnjikov" od Gorana Bregovića služio kao uspavanka.

Interesantan je podatak da Nemanju zovu srpskim Bočelijem, što njemu izuzetno prija. Velika mu je želja da ga upozna. NJegov matični talenat je solo pevanje, ali takođe vrlo dobro stoji sa sviranjem klavira. 

Foto: Braca Nadeždić

 

 

Jednom prilikom Nele Karajlić je prisustvovao njegovom koncertu. Posle ovog koncerta rekao je Nemanjinom ocu da će morati da ga ukrade, a kako je to sve izgledalo i šta i koji su Nemanjini planovi za budućnost, pogledajte u video snimku ispod...