Лидија Вукићевић и Митар Мркела били су један од најлепших естрадних парова у време када су стали на "луди камен".

Бивши муж Лидије Вукићевић и глумица, обоје на врхунцу популарности, лудо су се волели, а као круна њихове љубави рођени су синови Андреј и Давид.

Због фудбалског успеха Митра Мркеле Лидија је живела у иностранству годинама, а када се љубав угасила и када су се растали, вратила се својој највећој љубави - глуми.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када жене кажу, а у последње време то често чујем: "Мој бивши муж је диван човек" мени је то безвезна прича. Поставља се питање, па зашто сте се онда развели?!

Ја сам се удала из љубави, добили смо децу из љубави и то је сасвим довољно и сасвим дивно - рекла је па додала:

- Оног тренутка када смо схватили да смо ипак два различита света, јер сам ја глумица а он спортиста, решили смо да се споразумно разведемо.

Када смо схватили да немамо заједничке теме, што је у односу јако важно, ми смо се растали. Сасвим споразумно и коректно. И то је цела истина, коректно.

Фото: АТА имагес

 

 

После краха брака била сам нешто паметнија, па сам неговала ту добру причу после развода, а и то само због деце.

Када чујем да жене остају у заједници, како кажу, због деце, сматрам да је то само изговор и слабост. Да се разумемо, то је деци само медвеђа услуга - испричала је својевремено за медије и открила како јој је живот после развода изгледао.

- Када сам се развела, остала сам без било чега, јер сам дошла из иностранства где сам годинама била са њим. Имала сам храбрости и кренула од почетка јер ако нешто желите, морате кренути од нуле.

Почеци су за јаке људе, а ја за себе могу да кажем да то јесам. Нисам се двоумила, нисам размишљала да ли ћу имати новца исто као и до тада. Нисам дозволила да економски фактор уништи мој живот, занимали су ме виши циљеви.

Синови Андреј и Давид одрасли су момци који имају своје животе, али са мајком имају изузетно близак однос, пише Сторy.

Бивши муж Лидије Вукићевић још увек је добар фрајер, ожењен је лепом Олгицом која је од њега млађа чак 21 годину и с којом има сина Душана.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: