Бик

Уживајући у луксузу, Бикови су познати по свом богатству. Они су вредни радници који стално циљају на више, али никада не заборављају на слободно време. Ови земљани знаци знају како да уживају у свом новцу. Што више раде, то више привлаче. Своју каријеру виде као капију за раскошан начин живота.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Друштвене способности Ваге могу их одвести далеко у животу. Они знају да приђу скоро свакоме. Они су самоуверени када говоре и довољно шармантни да постану пријатељи са свима у просторији - укључујући и "важним" људима. Познато је да имају пријатеље на високим положајима.

 

Лав

Амбициозни, самоуверени и велики сањари, Лавови привлаче много богатства због тога ко су. Није један од оних који одустају, може да ради напорно као земаљски знак и да се "умрежавама" са људима колико и ваздушни знак. Одишу самопоуздањем када уђу у собу, привлачећи праве појединце.

Ован

Ован је храбар и одлучан знак који преузима ризик. Много новца долази Овновима, јер су вољни да ураде све што је потребно да га добију. Ватрени знак не оклева да следи оно што жели. Надмашују очекивања, довољно су друштвени да упознају праве људе и знају како да задрже позитиван став.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Познато да има среће у животу, Стрелац има начин размишљања и људске вештине које им обично омогућавају угодан приход. У мору ватрених знакова, спремни су да пролију крв, зној и сузе радећи на својим циљевима. Они су интелигентни, отвореног ума и имају мудрости да наставе без обзира на изазове који им се нађу.

БОНУС ВИДЕО: