Због пензије коју је желео да заради у Америци, певач се је пре 10 година спаковао кофере и са женом се упутио на други океан, далеко одавде, како би возио комби. Потом одлучује да се врати, а како данас гледа на тај период говорио је у емисији Пулс Србије. Шеки је иронично прокоментарисао перцепцију Америка као "обећане земље":

- Да, да то је обећана земља - рекао је певач кроз смех и додао:

- Наравно да ми је боље у Србији него у Америци. Вратио сам се јер човека вуче да иде тамо где му је боље. Прошао сам Америку уздуж и попреко и да ми је нешто остало у сећању, право да вам кажем и није. Једва сам чекао да се вратим.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

Са колегама није у превише присним односима:

- Нажалост, не могу сад да се похвалим, да ми је неко баш толико драг, па да бих га позвао да се дружимо и тако. Ако се случајно сретнемо на неком концерту, онда је то то. Иначе, овако, специјално да га позовем или неко мене да позове, нема тога више.

Осврнуо се на некадашње новинске наслове коју су извештавали да је умро:

- Ако ниси у јавности доступан и на телевизији, у штампи, на радију, онда кажу: нема га, он је умро. И често сам читао у неким чланцима, каже, легенда Шеки Турковић, напустио нас је. А ја отишао на викенд да радим у Немачку.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: