Милена Ћеранић открила је како је доживела извињење једног од челних људи "Гранда" поводом свега што се десеило после њеног и Немањиног учешћа на "Фарми".

Фото: З. Јовановић

 

Жика Јакшић признао је недавно да се "Гранд" огрешио о Милену Ћеранић после њеног учешћа у ријалитију "Фарма", када су она и њен тадашњи партнер и колега Немања Стевановић били избачени из ове дискографске куће. Он је истакао да је казна према певачима била преоштра и да, са ове временске дистанце може да каже да је тада требало трезвеније да размисли о свему.

Милена овим Жикиним признањем после десет година није изненађена, али очекује да "Извини" од њега чује уживо.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

- Ја знам да сви они знају да су погрешили. Кад лично будем чула "извини" и да кажу да су погрешили, можда ћу то схватити озбиљно. Ја те ствари не решавам преко медија. Кад тад ће се то десити, кад постану људи, а ја сам сигурна да ће постати људи, макар и за сто година, јер човек некад мора да постане човек... Сви они у дубини душе знају све, и да су погрешили, само је питање да ли ће да признају или не. За њега (Жику) јесте велики помак да каже да су погрешили. То је супер. Ја сам одавно направила те кораке и себи признала где сам погрешила, и да сам требала више да грешим - рекла је Милена за Курир.

Певачица лето проводи радно на приморју, али кад не наступа стиже и да се окупа, дружи и прави журке са пријатељима. Не прати колико колеге наступају, али види да доста раде Теа, Прија, Јована Пајић и Слоба Радановић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Десингерица

 

- Дисенгер доминира. Он је велика легенда. Наш проблем је што се бавимо последицом а не узроком. Десигнер је један дечак који воли да се игра и што би му то ускратио било ко кад друга страна проистаје на ту игру? Људи се понашају према теби како ти поставиш ситуацију. Ја нисам никад доживела непријатности. Од твог става људи знају где им је место и тако се понашају - закључила је Ћеранићева.

Курир / Информер