Немања и Анастасија су након одмора поново у Севиљи.

Фудбалер лето проводи радно, а чини се да је иста ситуација и код Анастасије.

Иако често имамо прилике да видимо Анастасију и Немању заједно на фотографијама, како са пријатељима, тако и са члановима породице, овог пута Немања је направио прави преседан, када се на Инстаграму нашла фотографија са улица Севиље, где је Гудељ у загрљају друге девојке.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм немоољагудељ

 

Фотографију је поделила Оливера Гудељ на друштвеној мрежи, а на њој је дугогодишња пријатељица Немање Гудеља, која је такође из Севиље.

 

 

- Заувек заједно - стоји у опису дирљиве слике, на којој се могу видети два велика пријатеља, а Оливера је оставила кратак коментар: Хвала, наша пријатељице!

Нова понуда

Да подсетимо, фудбалер Немања Гудељ добио је издашну понуду и озбиљну тему за размишљање када је његова каријера у питању.

Наиме, супруг Анастасије Ражнатовић добио је позив да се пресели у табор Ал Шабаба. Многи су се запитали да ли ће Гудељ прихватити ову понуду и са Анастасијом да се пресели у Саудијску Арабију.

Гудељ се једном добро наплатио на истоку, још 2017. је изненадио Европу када је напустио Ајакс због позива Тијенђин Теде.

У Кини добио чек на 5.200.000 евра годишње, уз уговор на три године, на време се наплатио пошто Кинези више не плаћају и доводе као некада.

Како је недавно приказано, на "Цапологy" сајту тачна зарада коју Цецин зет добија и то на недељном нивоу је 78.846 евра.

(Хелло)