- Могу сада сада ексклузивно да најавим да ћу доћи у Београд да живим једно годину дана, у потрази сам за станом. Нажалост, правим платформу за мој одлазак, хоћу да буде то опште-југословески, као што сам дошао, тако и да идем. Жалим што то нису доживеле моје колеге које су квалитетне и које су заслужиле тако нешто. За мој опроштај нека се сакупе млади певачи и нека певају моје песме, то ће бити за мене најбоље - рекао је.

Мухарем истиче да је највише захвалан публици која га је подржала на почетку каријере те да ће им одати поштовање једним посебним гестом на његовим будућим концертима.

- Оно што је најважније и да се не заборави то је она публика која ме је и довела до овог пијадестала. То су сада стари људи, пензионери, за њих ће скоро бити бесплатна улазница свуда. Ови млади нека плате, а они који су ме довели, нека ме тако и испрате - закључио је певач.

Фото: И. Маринковић, Фејсбук принтскрин/Inan Ibrahim

 

Иначе, Сербезовски је недавно оперисан у Турској.

- Сад сам фантастично, био сам два месеца у Турској на лечењу, пријало ми је. Интересантно је, где год да идем, иде 12 људи за мном и траже ми да им певам своје песме. Шта ћу, морам да им певам. И онда ме исто сачека у болници - присетио се Сербезовски и открива да му највише траже "За венчаним столом", "Сине мој", а онда запевао хит "Виолино, у душу ми дирај".

Занимљиво је да је Мухарем недавно на једном приватном весељу за своју песму "Зашто су ти косе побелеле друже" добио чак 20.000 евра.

(Гранд онлајн)

БОНУС ВИДЕО: