На видеу се види жена која се налази у затвореничкој ћелији како разговара са мушкарцем, а онда му окреће леђа и наводно тада отпочиње њихов интимни однос.

Линда је признала да је имала интимне односе са затвореником Линтоном Вајриком, али да је на њих пристала само зато што јој је претио да ће открити да је некада снимала аматерске филмове за одрасле.

Блиска пријатељица Хејли, која је само желела да каже своје име, рекла је за Дејли мејл да ће околности око инцидента постати јавне када се Линда врати на суд на изрицање пресуде у новембру.

- Ова прича укључује више него што људи мисле. Неки од затвореника су се дочепали Линдиних личних података. Знали су њену адресу, име њеног мужа и да је имала налог ОнлyФанс. Била је под великим притиском и било је много принуде. Линда је због свега овога пролазила кроз веома тежак период на послу. И она је такође имала проблема у браку. Она је апсолутно уништена оним што се догодило и веома се каје. Ово ју је уништило и она покушава да обнови свој живот - рекла Хејли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRM Daily (@grmdaily)

Линда је удата и осмогодишњу ћерку, а она и њен супруг сада улажу све напоре како би спасили брак.

- Људи мисле да је Линда неко чудовиште, али то уопште није случај. Она је веома љубазна и брижна особа која је направила велику грешку. Сви ми у животу погрешимо неке ствари и људи не би требало тако брзо да је осуђују - истиче њена другарица.

Снимак постао виралан на мрежама

Снимак затвореника и Линде снимио је други затвореник 27. јуна, а видео је брзином светлости постао виралан на друштвеним мрежама.

Особље затвора је одмах идентификовало Линду она је ухапшена на аеродрому Хитроу.

Експлицитни снимак почиње тако што Линда, обучена у затворску униформу, има односе са Вајриком, док његов цимер све снима и говори: "Момци, ми смо ушли у историју, ево шта вам говорим".

У једном тренутку се чини да неко покушава да уђе у ћелију, при чему се чује како човек који снима, каже особи са друге стране врата "дај ми минут, једну секунду".

Очекује се да се Линда појави пред судом 7. новембра како би јој изрекли пресуду.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц жена)