Астролог, писац и публициста Павел Глоба предвидео је да ће три хороскопска знака срести особу из прошлости у августу 2024. године.

Фото: Профимедиа

 

Стручњак за звезде верује да ће повезивање са духовима прошлости променити будућност три представника зодијачких сазвежђа.

До чега ће овај сусрет довести, да ли ће бити несрећан или судбоносан — прогнозира астролог Павел Глоба.

Ован

На путу представника ватреног знака срешће се са особом која је нанела много бола. Желеће да обнови везу. Астролог упозорава да су његова осећања неискрена, највероватније му је само досадно или усамљен. Павел Глоба саветује да се не заваравате лепим речима и гласним обећањима: особа се није променила и не треба да му верујете. Не газите старим стазама.

Вага

Представници ваздушног знака сами ће привући особу из прошлости у свој живот. Вага се често сећа и не може да га пусти. Астролог верује да састанак неће бити случајан: веза се може обновити. Павел Глоба је сигуран да ће овога пута све бити другачије. Због безвезног разлога сте већ раскинули, покушајте да се ово не понови. Не слушајте никога и не дозволите да се неко меша у ваш однос.

Јарац

Представници земаљског знака ће се сусрести са бившим љубавником. Штавише, ова особа, ако јој поново верујете, третираће вас још горе него прошли пут. Немојте бити вођени осећањима и носталгијом. Мозак је дизајниран тако да се лоше ствари забораве, а у сећању остају само позитивни тренуци. Немојте се заваравати, пише процхепетск.ру.

(Стил/ Глоссy)