Млад Месец у Лаву је астролошки догађај који доноси снажну енергију, ентузијазам и креативност. Лав је ватрени знак познат по својој храбрости, самопоуздању и жељи за пажњом.

Када је млад Месец у Лаву, отвара се могућност за нове почетке у областима које су повезане са самопоуздањем, стваралаштвом и изражавањем личне моћи.

Фото: Профимедиа

 

 

Креативност 

Ово је идеално време за започињање креативних пројеката, било да је реч о уметности, писању, дизајну или било којој другој области где можете да изразите своју јединственост и таленат.

Храброст

Лав влада срцем, а млад Месец у овом знаку инспирише нас да будемо храбри, да преузимамо ризике и да се поставимо у први план. Ово је тренутак да се ослободите страхова и верујете у себе.

Романтика

Лав је такође повезан са љубављу и романтиком. Ово је повољно време за почетак нових љубавних веза или за оживљавање страсти у постојећим односима. Људи ће бити склонији изражавању емоција и показивању наклоности.

Вођство

Лав је знак лидера, па овај млад Месец може донети прилике за преузимање вођства, било у професионалном или личном животу. Можете се осећати мотивисано да преузмете контролу и водите друге ка циљу.

Забава

Ово је време за уживање и слављење живота. Организовање забава, окупљања са пријатељима и породицом, као и учествовање у забавним активностима може вам донети велику радост и испуњење.

Како искористити енергију младог Месеца у Лаву?

Искористите енергију младог Месеца за постављање јасних циљева и намера које су повезане са вашим самопоуздањем, креативношћу и љубављу. Не плашите се да преузмете иницијативу и ризикујете у областима које вам могу донети раст и успех.

Прославите своје таленте, постигнућа и јединственост. Будите поносни на себе и оно што радите. Отворено покажите љубав и наклоност према онима које волите. Организујте романтичне или забавне активности које ће вам донети радост.

Фото: Профимедиа

 

 

Млади Месец у Лаву је моћан тренутак за лични раст и испуњење, пружајући нам прилику да заблистамо у пуном сјају и остваримо своје жеље и амбиције.

Млад Месец биће сутра, 4. августа у знаку Лава, а подразумева прилику за започињање нечег новог.

БОНУС ВИДЕО: