Певачица и супруга Саше Капора, Николина Ковач, изгубила је веома блиску особу, а информацију о смртном случају поделила је са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она се огласила и саопштила да јој је преминуо дека, за ког је била много везана.

 

 

Николина је објавила њихову заједничку фотографију из болнице и обратила му се потресним речима.

- Колико ми само недостајеш, можда помало себично, али сам мислила да нико из моје породице не може никада да нас напусти. Знаш ме, вечити илузиониста који у свему види розе боје, а знаш ме толико добро да и сама себе нисам толико познавала колико си ти мене осећао. Све моје добро си извлачио на површину, радовао ми се истински. Нека ми сви опросте, али нико ми се тако никада није одушевљавао истински, из дубине душе. Наши разговори преко телефона, наше будалаштине, твоје смејање, разговори о свему и свачему од филозофије до како су ми деца, када ће више тај албум, немој више мршавити није ти лепо - написала је Николина и додала:

- Дивила сам се твојој интелигенцији, смислу за хумор, твојој радости према животу, раскошној лепоти, чињеници колико си био у свакој животној ситуацији господин, а то се не постаје, човек се рађа са тим. Ти си до последњег тренутка овоземаљског пута био достојанствен, једна од најревноснијих људских особина, коју вреднују посебни, а то си био ти мој деда, моја љубави... Видимо се једног дана на неком лепшем месту... Заувек твоја Нина - написала је она.

Курир