Позната српска певачица Марија Шерифовић изненадила је своје пратиоце на друштвеним мрежама необичном објавом на ТикТок платформи. У видеу који је поделила, Марија је поставила изазов својим пратиоцима - да зауставе кокос који се помера лево-десно тако да се перфектно поклопи са црним пољем иза њега. Она је обећала вредну награду од 20.000 евра свакоме ко успе да изврши овај задатак.

Фото: АТА имагес

 

Многи корисници ТикТока су се одмах укључили у овај изазов, покушавајући да зауставе кокос на правом месту како би освојили велику награду коју је понудила Марија.

 

 

Певачица је поставила и додатни услов за учешће у изазову - да корисници лајкују и поделе њен видео са својим ТикТок пријатељима, што је додатно допринело ширењу ове необичне онлине активности.

Овакве иницијативе певачице Марије Шерифовић додатно повезују са својом публиком на друштвеним мрежама, пружајући им прилику за забаву и учешће у интересантним активностима.

Марија Шерифовић, иначе веома активна на друштвеним мрежама, редовно дели своје свакодневне активности, музику, али и занимљиве садржаје са својим пратиоцима. Њени фанови имају прилику да виде и делове њеног приватног живота, као и да учествују у разним изазовима и активностима које певачица организује путем друштвених мрежа.

Поред тога, Марија често користи свој утицај на друштвеним мрежама како би подржала различите хуманитарне акције и промовисала важне друштвене теме, чиме показује своју ангажованост и одговорност према заједници.

Република