Наиме, на почетку мајчинства је пролазила кроз кризу и анксиозност због нерешених питања како да сачува децу и породицу од притиска јавности. Имала је велику потребу да своје наследника заштити од медија и терета који носи слава њиховог оца. А како су Бекамови пролазили кроз сличне ситуације, потражила је савет од чувене модне креаторке.

Фото: Профимедиа

 

 

Независно од државе у којој Новак игра, цела породица Ђоковић је редовно на тапети папараца и новинара, што у великој мери отежава њихово опуштено и безбрижно детињство.

Она је испричала у емисији "Кец на једанаест" да је одговоре на питања и помоћ потражила од пара који је медијски линч неописивих размера осетио на својој кожи. Поред необузданих британских папараца, Бекамови су преживели и претње о отмици њиховог сина.

Фото: Профимедиа

 

 

- Трагам за одговором, немам кога да питам у нашем окружењу нема неко слично искуство. Игром прилика, пре можда је то било шест година, смо били на вечери са Дејвидом и Викторијом Беком и ја сам дошла са питањем: „Како ви подносите ову славу и тај живот? Имате четворо деце“.

А онда је добила врло једноставан одговор у само пар речи који је рекао много тога.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Ја сам тада баш била и анксиозна, са том потребом да их заштитим. Дејвид и Викторија су то само прихватили, рекли су: „Па добро, мораш да узмеш то као реалност“. Неки људи се прилагоде томе. Приметила сам да су и они прошли кроз те анксиозне моменте, дакле мислим да је природно за сваког родитеља, без обзира на то да ли је његов тата позната личност или не. Родитељи желе да заштите дете од било чега и неке ствари можемо да спречимо, а неке, нажалост, не можемо - рекла је Јелена.

Фото: Профимедиа

 

 

Не крије да се некада осећа као да је издала своју децу.

- И ја сам у свакодневном прихватању ситуација које су ми наметнуте овом улогом. Неке много теже прихватам него друге и често се осећам као да сам издала своју децу тиме што сам их изложила бројним људима који сликају, који их процењују. Код нас ни рођендани ни славе ни крштења ни ништа не може да прође без некога ко то снима - закључила је.

(Стил / К1 / Задовољна)

БОНУС ВИДЕО: