Тренутно се одвија финални меч између њега и младог Шпанца Карлоса Алкараза, а цео свет с нестрпљењем прати овај спектакуларни дуел у борби за злато.

Као на многим Новаковим мечевима до сада, и данас су на трибинама присутне многе светски познате фаце, а ми вам откривамо кога су то све олимпијске камере ухватиле до сада.

Фото: Танјуг/АП

 

 

1. Шерон Стоун

Славна глумица Шерон Стоун велика је љубитељка белог спорта, а током овог финала камере су је неколико пута уснимиле како са напетим изразом лица прати сваки поен. Звезда 'Ниских страсти' одушевила је присутне појавивиши се у тренди оделу сачињеном од лежерних панталона и кошуље, као и оверсајз сакоа нешто строжих линија. Оно што овај монохроматски дизајн чини толико посебним јесте свеприсутни цветни дезен, који је у последње време постао омиљени избор свих познатих дама.

Фото: Профимедиа

 

 

2. Џон Траволта

Мега популарни глумац Џон Траволта такође је заузео своје место на трибинама стадиона 'Филип Шатрије'. Звезда филма 'Бриљантин' определила се за класичну црно-белу одевну комбинацију, а многи кажу да никада није боље изгледао.

Фото: Профимедиа

 

 

3. Серена Вилијамс

Легенда женског тениса Американка Серена Вилијамс редовна је подршка са трибина својим колегама, а данас из првих редова бодри Ђоковића и Алкараза у борби за олимпијско злато.У фенси спортском аутфиту и са препознатљивим великим наочарама за сунце, Вилијамсова изгледа беспрекорно.

Фото: Профимедиа

 

 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: