Trenutno se odvija finalni meč između njega i mladog Španca Karlosa Alkaraza, a ceo svet s nestrpljenjem prati ovaj spektakularni duel u borbi za zlato.

Kao na mnogim Novakovim mečevima do sada, i danas su na tribinama prisutne mnoge svetski poznate face, a mi vam otkrivamo koga su to sve olimpijske kamere uhvatile do sada.

Foto: Tanjug/AP

 

 

1. Šeron Stoun

Slavna glumica Šeron Stoun velika je ljubiteljka belog sporta, a tokom ovog finala kamere su je nekoliko puta usnimile kako sa napetim izrazom lica prati svaki poen. Zvezda 'Niskih strasti' oduševila je prisutne pojaviviši se u trendi odelu sačinjenom od ležernih pantalona i košulje, kao i oversajz sakoa nešto strožih linija. Ono što ovaj monohromatski dizajn čini toliko posebnim jeste sveprisutni cvetni dezen, koji je u poslednje vreme postao omiljeni izbor svih poznatih dama.

Foto: Profimedia

 

 

2. DŽon Travolta

Mega popularni glumac DŽon Travolta takođe je zauzeo svoje mesto na tribinama stadiona 'Filip Šatrije'. Zvezda filma 'Briljantin' opredelila se za klasičnu crno-belu odevnu kombinaciju, a mnogi kažu da nikada nije bolje izgledao.

Foto: Profimedia

 

 

3. Serena Vilijams

Legenda ženskog tenisa Amerikanka Serena Vilijams redovna je podrška sa tribina svojim kolegama, a danas iz prvih redova bodri Đokovića i Alkaraza u borbi za olimpijsko zlato.U fensi sportskom autfitu i sa prepoznatljivim velikim naočarama za sunce, Vilijamsova izgleda besprekorno.

Foto: Profimedia

 

 

(Glossy)

BONUS VIDEO: