Ова предвиђања долазе од једног од најпознатијих астролога, Павела Глобе, који је изнео своја мишљења о томе која ће сауживати у повољним финансијским приликама до краја лета.

Лав

Павел Глоба саветује припадницима ватреног знака Лава да буду посебно пажљиви на прилике које се појављују између 28. и 30. августа. Током овог периода, Лавови би могли очекивати значајан финансијски добитак. Астролог такође препоручује да буду великодушни и да не штеде на даровима за најдраже, јер ће оваква великодушност допринети дуготрајној финансијској стабилности.

Вага

Представници зрачног знака Ваге од 3. августа 2024. године биће под утицајем планете Меркур, што има посебан финансијски значај. Глоба предвиђа да ће Ваге имати прилику за велике бонусе и учешће у профитабилним пројектима који ће им доносити приходе у наредним годинама. Како би новчани ток био дуготрајан, Ваге би требало да се реше својих дужничких обавеза.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Крајем лета, представници воденог знака Рибе ће такође доживети финансијски успех. Могу очекивати поврат старих, заборављених дугова, као и новац из неочекиваних извора. Глоба предвиђа могућност значајног наслеђа од неког даљег рођака кога можда нису ни упознали. Да би уживали у сталним финансијским приходима, Рибе би требало да помире са старим пријатељима.

Ако припадници ових знакова искористе ове повољне астролошке аспекте и правилно управљају својим финансијама, 2024. година би могла да буде врло успешна за њих у погледу материјалног благостања.

БОНУС ВИДЕО: