Водитељка Јована Јеремић је позната по томе што отворено износи ставове, а то ју је овог јутра коштало током вођења "Новог јутра", а овај снимак је постао виралана на свим друштвеним мрежама.

Фото: Принтскрин Пинк ТВ

 

Јована је у емисији угостила Блажа Марковића, председника покрета "Нови људи, нова снага Србије" и председника Синдиката полицијских старешина Србија, али и тиктокерку и инфлуенсерку Милицу (Милитзафорyоу).

- Неким мушкарцима жена служи за рађање деце.. Ја кад видим мушкарца који скрка жени четворо, петоро деце и каже она је "савршена жена" ја знам са ким разговарам", почела је водитељка а онда упитала госта колико он деце има:

Фото: Принтскрин Пинк ТВ

 

- Колико имаш деце Блажо?

@militsaforyou

Ja kad ne znam s kim sedim, pa se izlanem 😂😂😂

♬ original sound - MILITSA FOR YOU

- Четворо - одговорио је гост.

- Четворо? Блажо... -  рекла је водитељка видно изненађена, а онда је схватила и да се изланула.

Подсетимо, водитељка је објавила фотографију свог трудничког стомака и тако збунила нацију.

- Боже, хвала ти на снази и свим даровима у овом животу. Изгурали смо све, а опет смо увек на почетку и човек увек учи. Захвална сам на сваком дану и свему што си ми даривао. Ниста не бих мењала. Идемо јако и само напред. Искрено. Честито. Са чистим срцем. Опасно. Мудро. Добро, али не наивно. Победићемо! Не могу нам угасити тај сјај. Не знају засто сијам. Твоја Јована - написала је Јеремићева у објави.

 

Еспесо