Он ће бити осуђен за убисто Кристин Мелтон (35) и Дајан Руиз (43), а обе је убио у октобру 2019. године.

Вилсон, који је иначе са Флориде, прву жртву Кристину упознао је у бару. Следећи дан су изашли на састанак, а она није ни слутила да ће је Вејд задавити у њеној кући.

Друга жртва, Дајана, ишла је на посао када јој је Вилсон пришао у аутомобили и питао је за правац. Када је стала и почела са објашњвањем, Вејд ју је отео.

На суду је сведочио и његов отац који је рекао да му је син признао да ју је задавио, а када је схватио да још дише, онда је "наставио да је гази". Њено тело пронашли су неколико дана касније на пољу у близини.

Његови адвокати су поднели захтев за поновно суђење или за ослобађајућу пресуду за убиство Кристине Мелтон, али није познато да ли ће бити одобрено.

Фото: Тикток принтскрин/lawandcrime

 

Убио две жене, а хиљаде луде за њим

Шерифска канцеларија округа Ли потврдила је у петак да је Вилсон примио 3.903 поруке од 12. јуна - дана када је проглашен кривим за убиства. Затвореници могу да примају упите преко надгледаног налога за размену порука, а Вилсон је такође примио 65 писама поштом.

Канцеларија је саопштила да је Вилсон прихватио 279 захтева за повезивање и да је послао 754 фотографије - од којих су 163 одбијене због "њихове неприкладне природе".

Писма му пишу људи, претежно жене, које моле пороту и судије да се сажале и не осуде га на смрту казну. Такође, жену су основале групе подршке Вилсону, "Сачувајте Вејда Вилсона" на ТикТоку, као и на Инстаграму.

- Као неко коме је безусловно стало до Вејда, дубоко сам размишљала о тежини ситуације и утицају ваше одлуке. Иако разумем тежину почињеног злочина, верујем да би доживотна робија дала Вејду прилику да размисли, покајте се и дајте позитиван допринос унутар граница затвора - стоји у једном од писма, пише newsweek.

Ипак, прича се по друштвеним мрежама да је Вејд "бацио око" на своју плаву адвокатицу. А, како је гледа, можете видети на снимку испод:

Фанови су отишли далеко па их пореде са Џокером и Харли Квин и опседнути су њиховим односом.

Многи фанови, али и особе које прижељкују да он добије смртну казну, се питају шта све ове тетоваже на његовом телу, а пре свега лицу значе, а одговор је језив. Од свастике, то прижељкивања рата, али и Џокеровог слогана, "Зашто тако озбиљно"?

Посебно је урнебесна реакције његовог адвоката који први пут види кукасти крст на његовом лицу:

А ово су његове потенцијалне дијагнозе: биполарни поремећај, тешка депресија, шизофренија, итд.

Фото: Тикток принтскрин/saves.wadewilson

 

Подсетимо, не тако давно жене су "одлепиле" за још једним криминалцем када су освануле фотографије његовог хапшења. 

Џереми Микс (40) један је од најлепших мушкараца на свету, а због своје криминалне прошлости, једном приликом се нашао иза решетака, те је добио епитет најлепшег затвореника.

Фото: Профимедиа

 

Тада је згодни плавооки робијаш преко ноћи доспео у свет шоубизниса, а да је у то време био из решетака. Заправо, његова популарност расла је из дан у дан, а пословне понуде опстале су и две године након што је изашао на слободу и кренуо да гради манекенску каријеру.

Ипак, упркос лепоти, није имао среће у животу, а кроз исти су га пратиле само несреће. Наиме, детињство је провео одрастајући уз порочне родитеље. У једном подкасту открио је да је одрастао у врло тешким условима, што је утицало на то да касније заврши у затвору.

- Ја сам дете хероинских зависника. Детињство је било врло мрачно и ружно, а у таквим околностима мораш брзо да одрастеш. Мој отац је убио мамину најбољу пријатељицу кад сам имао само 9 месеци. Побегли смо од њега, а она је била једина која је знала где се кријемо - присетио се Џереми.

БОНУС ВИДЕО:

(Еспресо)