Ђани се огласио путем свог Инстаграм налога након журке која је синоћ организована за наше спортисте, а сада је његова супруга Слађа Трајковић за медије открила да је певач отишао из куће пресрећан што ће испоштоват наше Олимпијце.

Фото: АТА имагес

 

- Свако носи своју одговрност, то је нефер или неодговорно. Ђани је отишао је са пуним срцем што ће испоштовати наше спортисте и певати им. То је њихов образ што су испали нефер . Што би се он отимао, ту су његове фине колегинице да певају - кратко је рекла Слађа.

Подсетимо, Трајковић се бесно огласио путем Инстаграма након журке.

Фото: АТА имагес

 

- Ја дођем у 22х и чекам да испоштујем моје спортисте и моју фамилију!!! Чекам да певам... А велике звезде од мојих колега наравно одрже концерт? А договор сви по пар пасама!!! Отишао у 5, нисам ни отпевао ниједну песму!!! Извињавам се браћи и друговима, није фер!!! Био ту, ал' понижен - написао је Ђани.

Иначе, Ђани није једини музичар који синоћ није стигао да запева нашим спортистима, иста ствар десила се и Жељку Шашићу.

Ђоковића пукле емоције кад је Роквић

Најемотивнији тренутак на слављу је био када је Никола Роквић пришао Новаку Ђоковићу и његовој супрузи Јелени и отпевао им песму "Романија".

Јелена и Новак су све време певали у глас са Николом Роквићем, а најбољи тенисер света је подиграо руке и емотивно певао сваки стих.

Блиц