Вест о смрти младе јутјуберке Кристине Кике Ђукић (21) погодила је и узнемирила читаву јавност, а немили догађај десио се у ноћи између 8. и 9. децембра.

Кристинина је данас сахрањена на гробљу "Лешће", а чланови породице и бројни пријатељи окупили су се да јој одају последњи поздрав.

Фото: С. К.

 

Неутешна Кристинина мајка Наташа дошла је на гробље, држећи под руку сестру Ђукићеве, која је носила Кикину слику. Иза њих ишла је друга Кристинина сестра.

Фото: С. К.

 

Кристина је сахрањена у белом сандуку, док ме међу окупљенима владала туга и неверица су били. Пријатељи покојне јутјуберке прилизили су да изјаве саучешће најближима, док је њена мајка јаукала од бола.

Међу првима је пристигао да се опрости од другарице, инфуенсер и најбољи пријатељ преминуле Кике, Декс Рок.

Фото: С. К.

 

Њени другари носили су цвеће са речима "Вољеној Кики од другара".

Фото: С. К.

 

Много Кристининих фанова који су је пратили на Јутјуб каналу и којима је била идол, нису скривали емоције због чињенице да је више нема. Дечаци и девојчице у сузама су дошли да се опросте.

Фото: С. К.

 

У капели налазила Кикина породица, која примала саучешће. Велики број пријатеља и познаника трагично настрадале јутјуберке присуствовао је сахрани. Од популарних јутјубера присутни су Ана Лазаревић, Адрија Јовић, Стефан Јанковић, Илија Антић, Милош Шарић, Кристијан Бартуш и многи други.

Свештеници су одржали опело, иако је било неизвесно да ли ће се то десити.

Фото: Новости

 

Трагично преминулој јутјуберки на сахрану дошло и много људи из света "гејминга". Сахрањена је уз црквено појање, а потом је на захтев породице пуштена и песма чији је текст сломио свима срце.

Ово је текст потресне песме:

Кристина, где си сад, кише падају твоје ми руке ноћас требају ја немам снаге да те изгубим љубав је тамо где си ти Кристина, где си сад да л' си нестала као у стиху старих песама сахрани ме покрај пута где пролазиш чешће пута

Подсетимо, Кика је у марту 2015. године покренула свој Јутјуб канал на коме је сваког дана постављала клипове и играла једну од популарнијих игрица. Она је и од стране многих "колега" трпела насиље на друштвеним мрежама.  

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".