Многи певачи зарађују огромне цифре, па тако током својих каријера новац уложе у приватне бизнисе, некретнине, аутомобиле и живе на високој нози.

Међутим, има и оних који су велике суме новца протраћили, а све због тога што нису знали да се понашају у тренуцима када су зарађивали баснословне цифре. Неки новац троше пороке, а један од њих је био и певач Љуба Аличић, који не крије да је својевремено изгубио чак два милиона евра.

Фото: АТА имагес

 

 

- Моја жена је домаћица, никад нисам дозволио да ради, ја сам тај који коло води. Ја јој честитам јер издржала је Љубу Аличића који је више био у пословима, него кући. Нормално да се коцка (Лепа Лукић) али она крије то, ја имам пријатеље који су коцкали. Коцкао сам ја, изгубио сам... Изгубио сам највише док сам био председник клуба Борац из Шапца, више сам изгубио на фудбалу, тако да ме је коштало преко два милиона евра, општина ништа није давала. Имао сам ја проблем са женом, кад је видела да ја радим тај посао, спортски, каже "Овако не може". И нормално ја поштујем своју жену, много је волим и поштујем и ја сам стао - причао је Љуба.

Иначе, Љуба је једном приликом открио и колико је највећи бакшиш који је добио.

Фото: В. Данилов

 

 

- То је било у Берлину, била је прослава рођендана. Газда који је прослављао ћерки рођендан је мени, иако је ту био Шабан, Коњевић и још неки певачи, у свега пар минута дао 25.000 евра, биле су новчанице по 500 евра, давао је једну за другом - присетио се фолкер.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: