- Колико ми је година? Таман! Без филтера и ефеката. Да живим и уживам у животу, својој дивној породици, музици, најбољој публици коју човек мозе да пожели. То исто желим и вама! Хвала свима на дивним жељама и поздравима! Љуби вас ваша Неда - написала је певачица у опису.

Иначе, Неда поносно носи своје године, а једном приликом открила је да се није подвргавала естетским захватима.

- Ја имам године којима се поносим. Изгледам тако како изгледам, све што имам на себи моје је. Ја сам пример женама да се без пластике може добро изгледати. Објавим фотографију у купаћем костиму и добијем коментар ‘Бабо, није те срамота' - рекла је она у емисији Магазин Ин и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Уместо тога би требало да ми кажу ‘Браво, жено’, да питају ‘Шта једеш, како си постигла то, вежбаш ли?’. Зашто? Жена која добро изгледа, добро се осећа… Ма и да не изгледам добро, понашаћу се како ја желим.

Савршен изглед није дошао сам од себе, а Неда је једном приликом открила на који начин одржава линију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Јутро почињем чашом млаке воде у коју нацедим пола или цео лимун и додам куркуму. Попијем велику шољу турске кафе без шећера и за то време прочитам поруке, погледам вести, а потом одрадим јутарње вежбе. Некад ми је скидање килограма било лагано, али данас, кад ништа не помаже, ту је липосукцијска дијета. Трудим се да у овим годинама првенствено бринем о здрављу, па самим тим и о изгледу. Свиђа ми се тај систем мршављења, јер даје брзе резултате, а не осећам се исцрпљено и током режима нисам гладна - рекла је Неда једном приликом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

БОНУС ВИДЕО: