Садрија је лишио живота један од припадника такозване косовске полицијске службе, ван дужности, који је такође био гост на истом свадбеном весељу.

Према добро информисаним изворима "Новости", мотив за убиство времешног (89 година) Садрија била је освета за монструозан злочин који је починио 1997. године, када је силовао своју у то време 9-годишњу сестричину Теуту Алиу Мисини.

Теута, чији је живот ова страшна траума трајно нарушила, пријавила је злочин полицијским органима у Прешеву 2021. године, али због застарелости кривичног гоњења Садри није био изведен пред лице правде, све до синоћ када је по старом шиптарском обичају правда узета у своје руке.

Фото: Принтскрин Gazeta Express

 

Све ово баца додатно светло на породицу Вјосе Османи, али и њу саму.

Иако се Османи за спољну употребу издаје за политичара који негује европске вредности, потпуно је јасно да је и сама потекла из миљеа шиптарских терориста који су крајем 90-их година мислили да ће њихова зверства, пре свега над Србима, проћи некажњено, па се нису либили ни најмонструознијих злочина према члановима сопствене породице.

Фото: АП

 

Такође је јасно и шта је од таквих зликоваца могла да очекује српска нејач на КиМ, од почетка терористичко-сепаратистичких акција па до дан данас.

БОНУС ВИДЕО: