На сахрани се могла видети колона људи, а међу првима су дошли глумац Предраг Стојковић, глумица Ева Рас као и сценариста Жарко Јокановић и његова супруга Милица Милша. 

- Тата је волео да све буде сажето. Хвала свима што се дошли, он није случајно овде провео последњу деценију. Хвала што сте дошли да се опростите са њим као човеком... Знам да је био добар човек, све је третирао једнако. Мислим да је тата био прави човек на правом месту и мислим да је био на правом месту са људима које воли - рекао је Владимир, преноси "Информер".

Фото: Сарић С.

 

Песму "А сад адио"  коју је написала Синишина супруга Љиљана, засвирали су трубачи. Ова песма је иначе из серије "Врућ ветар". 

Синиши су четворица свештеника одржала опело, а један од њих је одржао и говор:  

- У његовим многобројним делима увек је постојао онај један човек који је радио честитио и поштено и није хтео другачије. Увек је пролазио крв и голготу. Увек је на крају, на задњим страницама књига или епизода, увек васкрсавао. Ја сам у томе видео оно што је хришћанско у свим делима нашег покојног Синише. То је заиста нешто што је обележило сва његова дела. Нама, браћо и сестре, остаје да се Богу молимо да га Господ са његовим даром и талентом и његовом генијалноћу прихвати у Царство небеско и Царство Божје - рекао је свештеник, преноси "Србија Данас".

Сценариста је преминуо у 92. години живота у Власотинцу, а сахрана је обављена на тамошњем гробљу. 

БОНУС ВИДЕО: