Наташа Маза има 41. годину, рођена је као мушкарац, а према неким наводима, звала се Небојша Корнеско, и 2007. је променила пол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Maza (@natasamaza)

Пре 17 година је извршила промену пола, а пре тога је имала јако тежак живот иза себе. Коначно је све решила после дугог и тешког животног периода, тако да сада ужива у животу.  

Ретко ко зна како је она изгледала пре операција, а на друштвеној мрежи "X" је испливала њена фотографија док је била мушкарац.

Трансродна звезда је отворила профил на сајту за одрасле и признала да од тога зарађује новац: 

- Истина је. Отворила сам профил на сајту за одрасле. Била сам принуђена да то урадим због лоших породичних односа и сложене породичне ситуације због које финансијски врло лоше стојим. Таква одлука је привремено решење и за сада сам јако задовољна. Свог тела се не стидим и немам проблем да га покажем, а осим тога не желим да ме то одређује или умањује. Свако ко је у могућности може да се претплати и види какав садржај качим. Није ми циљ да се обрукам и да тамо будем вечно већ да се у одређеном периоду вратим на музичку сцену јача него икад. Надаћу се да ће то бити ускоро и да ћемо се веселити уз нове песме које ће проћи не само у Србији него широм Балкана - рекла је певачица за Ало!

БОНУС ВИДЕО: