Ипак, он је већ 25 година веран вољеној супрузи Жељки. Венчали су се 26. августа 2008. године, након девет година забављања.

Круна њихове љубави је троје деце: две ћерке и син.

Док није пронашао жену свог живота, играч за кога су многи клубови плаћали милионске суме није волео дрске припаднице лепшег пола, а увек су га освајале оне са лепим осмехом и зубима, што је био пресудан фактор на почетку његове емотивне везе са Жељком.

Славни спортиста тврди да није романтичан, али да се труди да своју супругу обрадује неким лепим гестом.

Фото: Н. Скендерија

 

- У књизи Дорћол постоји једна упечатљива реченица која гласи: "Неприметан човек лакше се провлачи кроз ходнике свог постојања." Не волим публицитет у жутој штампи, ни да ме с било ким повезују. Никада ме нису видели у јавности с неким, па им нисам давао повода да пишу - говорио је својевремено Иван за магазин "Story".

Жељка се у много чему разликује од већине жена спортиста. Већ годинама живи у Цириху где има свој атеље "ЖеМ".

 

 

 

 

Иван Миљковић је био члан тима одбојкашкe репрезентацијe Југославије који је освојио златну медаљу на Олимпијским играма 2000. у Сиднеју.

Фото: Н. Скендерија

 

С репрезентацијом Србије освојио је златну медаљу на Европском првенству 2011. године. Уједно је био капитен српске репрезентације, а проглашен је за најкориснијег играча првенства

БОНУС ВИДЕО:

(Story)