Ipak, on je već 25 godina veran voljenoj supruzi Željki. Venčali su se 26. avgusta 2008. godine, nakon devet godina zabavljanja.

Kruna njihove ljubavi je troje dece: dve ćerke i sin.

Dok nije pronašao ženu svog života, igrač za koga su mnogi klubovi plaćali milionske sume nije voleo drske pripadnice lepšeg pola, a uvek su ga osvajale one sa lepim osmehom i zubima, što je bio presudan faktor na početku njegove emotivne veze sa Željkom.

Slavni sportista tvrdi da nije romantičan, ali da se trudi da svoju suprugu obraduje nekim lepim gestom.

Foto: N. Skenderija

 

- U knjizi Dorćol postoji jedna upečatljiva rečenica koja glasi: "Neprimetan čovek lakše se provlači kroz hodnike svog postojanja." Ne volim publicitet u žutoj štampi, ni da me s bilo kim povezuju. Nikada me nisu videli u javnosti s nekim, pa im nisam davao povoda da pišu - govorio je svojevremeno Ivan za magazin "Story".

Željka se u mnogo čemu razlikuje od većine žena sportista. Već godinama živi u Cirihu gde ima svoj atelje "ŽeM".

 

 

 

 

Ivan Miljković je bio član tima odbojkaške reprezentacije Jugoslavije koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju.

Foto: N. Skenderija

 

S reprezentacijom Srbije osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2011. godine. Ujedno je bio kapiten srpske reprezentacije, a proglašen je za najkorisnijeg igrača prvenstva

BONUS VIDEO:

(Story)