Када је била млада, за Мирјаном су лудели многи мушкарци, а једном је рекла како се њен муж опходио према њој: 

- Ја сам за њега била предмет који није могао да пусти, описала је њихов однос.

Власник  компаније луксузног крзна за ког је Мирјана Била удата је њеног сина Девина кога је добила са певачем Мирославом Илићем , прихватио као свог. Њему је подарила ћерку Диану. 

- Када је Девин напунио шест година и био пред кретање у школу, а Мирослав се није јављао, Мирјана ме је замолила да Девину дам презиме, да буде исто као код његове сестре, тако да дете има мање проблема у школи. Она је била задужена за финансијске обавезе око Девина и његово издржавање. Пристао сам. Брзо је адвокат предао папире и Кристијан је постао Девин у шестој години. Од самог почетка сам био у току са свим око његове тужбе да установи очинство. Подржавам га у борби и сматрам да је веома важна. Жао ми је што због здравља нећу бити у могућности да лично присуствујем суђењу у Србији, написао је Даниел у писму које је својевремено јавно објављено.

Девин је такође као и његова полусестра завршио медицину. 

Диана Антоновић је угледни дерматолог. Удата је, има ћерку и сина.

Мирјана годинама води рат путем суда са певачем како би после толико година признао очинство: 

Неколико се пута огласила на Фејсбуку и навела да Виши суд, по други пут, закључио да су Девин и Мирослав отац и син.

- Добро јутро драги пријатељи! Да вас на брзину обавестим да је Виши суд у Београду, по други пут, одлучио у НАШУ корист. Мирослав је у медијама изјавио да не разуме како суд може да дође до одлуке да је он Девинов отац без његове сагласности да приложи ДНК. Кад човек користи и крије се иза застарелог закона и одбија да принесе свој ДНК, суд мора да одлучи на бази сведока, слика, и многобројних других доказа. После свега је ипак Виши суд, по други пут, закључио да су Девин и Мирослав отац и син. Нећете веровати!!! Мирослав је поново предао жалбу на Апелациони суд. Надамо се да ће његови на Апелационом суду ипак бити праведни и коначно ставити печат на Мирослављеве празне манипулације, написала је она у објави. 

БОНУС ВИДЕО: