Kada je bila mlada, za Mirjanom su ludeli mnogi muškarci, a jednom je rekla kako se njen muž ophodio prema njoj: 

- Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti, opisala je njihov odnos.

Vlasnik  kompanije luksuznog krzna za kog je Mirjana Bila udata je njenog sina Devina koga je dobila sa pevačem Miroslavom Ilićem , prihvatio kao svog. NJemu je podarila ćerku Dianu. 

- Kada je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od samog početka sam bio u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram da je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji, napisao je Daniel u pismu koje je svojevremeno javno objavljeno.

Devin je takođe kao i njegova polusestra završio medicinu. 

Diana Antonović je ugledni dermatolog. Udata je, ima ćerku i sina.

Mirjana godinama vodi rat putem suda sa pevačem kako bi posle toliko godina priznao očinstvo: 

Nekoliko se puta oglasila na Fejsbuku i navela da Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.

- Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije, napisala je ona u objavi. 

BONUS VIDEO: