Певачица Тијана Дапчевић (48) ближи се педесетој години и спада у групу оних дама са јавне сцене које изгледају беспрекорно.

Певачица коју увек краси младолик изглед и ведар дух не крије да је и сама, као већина дама, имала тренутке када је једва излазила на крај са упорним вишком килограма.

Фото: АТА имагес

 

Ипак, успела је да пронађе формулу која гарантује постепено и здраво мршављење, и то без гладовања!

Како је навела у једном интервјуу, Дапчевићева се за здрав начин исхране определила оног тренутка када јој је вага показала 110 килограма.

– Одлучила сам се на тај корак кад сам увидела да се не осећам више добро у својој кожи, као и да не могу да уђем у одређене комаде гардеробе – рекла је она тада.

Према њеним речима, певачица је за мање од 4 месеца успела да истопи чак 15 килограма.

Фото: АТА имагес

 

– Хтела сам да инвестирам у своје здравље и лаганим корацима уз балансирану исхрану и мало физичке активности успела сам да за непуна четири месеца смршам 15 кг – истакла је Тијана за "Лепоту и здравље".

Како наглашава балансирана исхрана која је здрава, а истовремено хранљива и заситна, помогла јој је у томе да временом скине целих 45 килограма.

– Моја исхрана се заснива на избалансираним оброцима. Једем доста поврћа и воћа, мало меса, сигурно двапут недељно рибу – никада нисам гладна јер једем буквално све, осим одређених намирница које ми сметају – објаснила је Дапчевићева.

Такође, веома је битно из исхране избацити слаткише и млечне производе који нису најпожељније намирнице на путу ка мршављењу.

– Избацила сам тесто из исхране и сада сама правим хлеб од интегралног брашна. Не једем слаткише, а од млечних производа само млади сир – закључила је Тијана.

Глоссy