- Ја се не сећам оца, а то ме много боли. Вељко се сећа сцене оца који игра шах у кући и то је све. Отац ми је фалио, као неки осећај заштите, стабилности. Иако је мајка била стуб, фалио је отац, без обзира на то колико се она трудила да надомести све. Кад смо били клинци, после школе по децу долазе очеви, а по нас возач - рекла је Ражнатовићка, па објаснила како се носи с увредљивим коментарима на рачун родитеља:

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Мени то није јасно и када ми неко напише неку увреду на рачун моје породице, оца, како је био овакав или онакав и жели да ме повреди тиме. Ако неко очекује од мене да се одричем чланова породице, то се неће десити. Да ми је неко не знам шта урадио, никада не бих очекивала од некога да се одрекне свог оца, па да је, не знам, најгори на свету, а мој отац то није био. Ја сам поносна што сам његово дете и што је био то што је био и што је толико волео и бранио нашу земљу и увек ћу бити поносна на то и заувек ћу га волети.

Анастасија се осврнула на период одрастања, који је тешко поднела, а то је кад је морала да напусти Србију и с Вељком оде на Кипар док је Цеца била у кућном притвору.

Фото: Архива Новости

 

 

- Мама нас је тада склонила на Кипар, то ми је много тешко пало јер ми је требало да будем с мојима, а морала сам да одем у туђину. Била сам у депресији, изнутра сам се распадала, помогла ми је храна, јела сам ненормално. Да ли верујете да сам се 20 кг угојила за неколико месеци. Нисам хтела да се дружим, имала сам једну другарицу из Ирана, с којом сам причала. Вратили смо се у Србију након шест месеци, нисмо могли пре због папира. Кад смо се вратили, била сам у шортсу, мама, кад ме је видела, рекла ми је: "Црно дете шта уради са собом", није јој било добро - говори Анастасија.

Анастасија се током емисије осврнула на одрастање ње и њеног брата Вељка док је Цеца била у затвору. Наиме, они су мислили да им се мама налази у Америци на турнеји.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сећам се да је мама проценила да смо ми мали да би нам рекла да је у затвору, па нам је рекла да иде на турнеју по Америци. Тад је био мој рођендан, била сам љута зашто није дошла, па кад смо се чуле, питала сам се зашто бар тетка није дошла, а она је тад почела да плаче јер је и тетка била у затвору. Деца у Житорађи су ми стално говорила: "Мама ти је у затвору", а ја сам је бранила. Кад су изашле, онда нам је рекла истину. Био је невероватан шок, само зли људи иду у затвор, тако смо учени, била сам збуњена, како сад моја мама била у затвору. Сад све другачије гледам, урадила је најбоље што је могла, ни за шта је не осуђујем, она је мој идол, моје све - рекла је Ражнатовићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".