Зорица Ерић најпре је на свом Инстаграм налогу написала: " Али матори бркица што је давоо, који се као кобац залетео на младе жене цело вече. Бежи гробе".

 

 

Иако није написала да је реч о Харису Џиновићу, сви су закључили да је реч о певачу због његове изјаве "Ја сам крив што сам давао", а након коментара да је извређала колегу, Ерићева је наставила:

- Могу да коментаришем било кога и било шта. Па ако вам се не свиђа, знате како иде. Не могу да поштујем и уважавам бркатог који је на све начине испљувао жену са којом има децу. То не ради господин каквим сам га сматрала и тачка. Радиле бих Мају Николић слушала како арлауче - написала је Зорица.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм zoricaeric

 

Људи тетовирали његову реченицу

Подсетимо, Харис је након развода екипу "Блица" угостио је у свом дому, где није могао да нађе своју грешку због које би његова супруга Мелина желела да се разведе.

Тада је рекао реченицу "Ја сам крив само што сам давао", која је убрзо постала вирална.Колико се ова реченица запатила, говори и чињеница да су људи његове речи кренули да тетовирају, али стварно.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм zoricaeric

 

Изнео интимне детаља из брака

- Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу... Свако је хтео да има своју собу, а ако неком треба с**с, зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво лепше - рекао је, између осталог, Харис- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека "Преварени муж задњи сазна", није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не - рекао је Харис за "Блиц", па наставио:

- То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим песмама. Са Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот - изјавио је певач.

 

БОНУС ВИДЕО: