Бивши ријалити учесник Марко Ђедовић пријатељ је са бројним личностима са домаће естраде: са Аном Николић, Даром Бубамаром, Елмом Синановић, али и са Сањом Малетић која се оставила као мајка у 52. години након 10 година борбе за потомство.

Ђедовић, који је тада био у "Елити" није смео да се радује јер није био сасвим сигуран у тачност информације. Међутим, након што је напустио споменути ријалити видео је Сањину ћерку коју је како и сам каже одмах почео да гледа као ''своје дете''.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- То је најлепша ствар која ми се догодила уназад свих ових месеци. Постао сам прелепи ујак једне мале девојчице, нормално је да тако мислим јер се Сања и ја знамо преко 15 година. Ја сам купио стан од ње да бисмо били близу. Битно је да будемо близу правих пријатеља, још ако су они комшије, где ћеш боље. Унутра сам сазнао, али нисам веровао - започео је Ђедовић и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Бора Сантана ми је рекао, после сам питао Надежду Биљић. Сконтао сам да је тачно. Нисам смео да честитам јавно, замисли да је лупио Бора и ја да честитам рођење жени која годинама покушава да остане трудна. Знао сам да она покушава годинама и да је крајем септембра имала оплодњу. Прошла је кроз пакао, пила хормоне, добила на килажи, па проблеме са штитном, па је и то решила. Био сам у стању шока, утрнуо сам. Био сам у неверици. Кад сам је видео, ви нисте свесни каква је то мрвица. То су тако лепе ствари, то дете гледам као да је моје, замисли да ми неко викне на њу, жив не би остао. Чудну, позитивну емоцију имам - говорио је Ђедовић са осмехом на лицу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: