Глумица која се својевремено бавила кик-боксом наводно је ударила свог момка Брејдија у лице након свађе која је уследила након љубоморног испада. На лице места стигла је полиција и Феј је приведена.

Фото: Профимедиа

 

 

Претучени Брејди је полицији рекао како је дошао да аутомобилом покупи Натали и одвезе је на утакмицу америчког фудбала локалног тима Миами Долпхинс. Он тврди да га је она тада упитала где је био пре него је дошао по њу.

Показала му је налоге на апликацији на свом телефону да би му доказала да није био тамо где је тврдио да је био и док је он гледао у њен мобилни телефон, она га је ударила. 

Након што је примио ударац у лице Брејди је напустио возило у покушају да избегне даље ударце. Касније је на ову локацију стигла полиција и ухапсила Натали, док је Брејди одбио понуду да иде у хитну помоћ.

Натали Феј се током каријере појавила у неколико познатих холивудских комедија као што су "Стара школа" и "Природне плавуше", али је најпознатија по улози у филмовима "Мамурлук у Вегасу" и "Мамурлук у Бангкоку", у ком је глумила уз Бредлија Купера. Натали Феј је глумила и у филмовима "Кад пукне водењак" и "Негде".

БОНУС ВИДЕО: