Glumica koja se svojevremeno bavila kik-boksom navodno je udarila svog momka Brejdija u lice nakon svađe koja je usledila nakon ljubomornog ispada. Na lice mesta stigla je policija i Fej je privedena.

Foto: Profimedia

 

 

Pretučeni Brejdi je policiji rekao kako je došao da automobilom pokupi Natali i odveze je na utakmicu američkog fudbala lokalnog tima Miami Dolphins. On tvrdi da ga je ona tada upitala gde je bio pre nego je došao po nju.

Pokazala mu je naloge na aplikaciji na svom telefonu da bi mu dokazala da nije bio tamo gde je tvrdio da je bio i dok je on gledao u njen mobilni telefon, ona ga je udarila. 

Nakon što je primio udarac u lice Brejdi je napustio vozilo u pokušaju da izbegne dalje udarce. Kasnije je na ovu lokaciju stigla policija i uhapsila Natali, dok je Brejdi odbio ponudu da ide u hitnu pomoć.

Natali Fej se tokom karijere pojavila u nekoliko poznatih holivudskih komedija kao što su "Stara škola" i "Prirodne plavuše", ali je najpoznatija po ulozi u filmovima "Mamurluk u Vegasu" i "Mamurluk u Bangkoku", u kom je glumila uz Bredlija Kupera. Natali Fej je glumila i u filmovima "Kad pukne vodenjak" i "Negde".

BONUS VIDEO: