Миљана и Иван планирају и да иду заједно на одмор, а она се тренутно налази у његовом стану у Београду.

- Миљана и ја смо сада супер, она је код мене, треба да идемо на море, она и ја, а Марија је са Жељком. Она је код мене, спава у спаваћој соби, ја у дневној. Сада смо у сјајним односима, нема ту емоција, али ми се поштујемо, рекао је Иван и открио да ли је Јелена била узрок проблема са Миљаном:

- Не могу да кажем да је она узрок, али било је свега. Ја сам морао да балансирам између Јелене и Миљане, да ми се жена не наљути и тако.

Иначе, Иван Маринковић недавно је боравио у Нишу код своје бивше партнерке Миљане Кулић са којом има сина Жељка.

Како је испричао, Миљана и он су се одлично слагали и није било накаквих свађа и несугласица, иако су сви били убеђени да ће бити супротно.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Иване, шта се десило између тебе и Миљане и како сте ступили у контакт? - питала је водитељка у емисији "Народ пита".

- Након изласка из ријалтија пожелео сам да чујем Жељка, успоставио сам контакт са њима, требало је он да дође код мене, међутим сам ја на крају отишао код њих, све је супер као да се нисмо ни растајали. Феноменално ми је било у Нишу, супер сам са свима из породице, нико се није свађао. Тих 5-6 дана сам стварно имао добар утицај на Миљану, она је супер и одлично се понаша. Намерно смо ставили флашу пива на сто како би мало хејтере раздрмали - рекао је Иван.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: