Miljana i Ivan planiraju i da idu zajedno na odmor, a ona se trenutno nalazi u njegovom stanu u Beogradu.

- Miljana i ja smo sada super, ona je kod mene, treba da idemo na more, ona i ja, a Marija je sa Željkom. Ona je kod mene, spava u spavaćoj sobi, ja u dnevnoj. Sada smo u sjajnim odnosima, nema tu emocija, ali mi se poštujemo, rekao je Ivan i otkrio da li je Jelena bila uzrok problema sa Miljanom:

- Ne mogu da kažem da je ona uzrok, ali bilo je svega. Ja sam morao da balansiram između Jelene i Miljane, da mi se žena ne naljuti i tako.

Inače, Ivan Marinković nedavno je boravio u Nišu kod svoje bivše partnerke Miljane Kulić sa kojom ima sina Željka.

Kako je ispričao, Miljana i on su se odlično slagali i nije bilo nakakvih svađa i nesuglasica, iako su svi bili ubeđeni da će biti suprotno.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

- Ivane, šta se desilo između tebe i Miljane i kako ste stupili u kontakt? - pitala je voditeljka u emisiji "Narod pita".

- Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali. Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša. Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali - rekao je Ivan.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: