Певач Момчило Бајагић Бајага је сада проговорио о здравственом стању свог дугогодишњег колеге и пријатеља, Боре Ђорђевића.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

- Видео сам вест, мислим, нисам могао да се чујем с њим позивом. Чуо сам се са његовим пријатељима из бенда, они исто знају што знају и новине. Ја му стварно желим што бржи опоравак. Он је иначе, иако не изгледа тако, врло јак човек и зато је успео до сада да се извуче. Сваки пут, ја се надам и овај пут - поручио је Бајага.

Огласила се сестра Боре Чорбе

Сестра Боре Ђорђевића, наша позната певачица етно музике Биљана Крстић за "Блиц" је проговорила о здравственом стању рођака.

- Нисам ових дана контактирала ни Дубравку ни Бору..Сви очекујемо да Боки буде боље - поручила је Биљана.

Да подсетимо, фронтмен "Рибље чорбе" пре три дана је задржан у болници у Љубљани због проблема са плућима.

- Бора је у болници, за 24 сата знаћемо све. За сада само имамо информацију да је у питању јаку упала плућа, породица је о свему обавештена - рекао је тада Бане Обрадовић, менаџер групе.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Огласили се чланови групе "Рибља чорба"

Наиме, на званичној Фејсбук страници групе "Рибља чорба" издато је саопштење о његовом здравственом стању.

- Драги пријатељи, услед нарушеног здравственог стања Бори Ђорђевићу су лекари забранили да путује и да се излаже напорима због јаке упале плућа као и погоршања са хроничном, опструктивном болешћу плућа. Наравно, као и увек, победићемо болести и чим се Бора опорави видимо се на новим дружењима.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: