Током овог викенда, певачица је објавила свој четврти студијски албум. Радини фанови су са ишчекивањем чекали вест да ће од ње чути нешто ново и то се догодило баш на њен 39. рођендан. 

На албуму "Прва дама" налази се 10 песама, али је објављено само девет, па су се многи упитали шта се десило са нумером "Нисам дрогирана". Текст песме је написала покојна Марина Туцаковић, а Рада ју је у неколико наврата најавила као будући хит. 

 

 

По естрадним круговима је почело дасе прича да је главни кривац  Александар Радуловић Фута, пошто није први пут да на основу наследних и ауторских права  уклања песме своје супруге са ове музичке платформе.

Разлог за то што се песма није појавила су Бугари, јер је рађена у њиховој обради. 

 

 

- “Нисам дрогирана” ће бити вечерас на дигиталним платформама, а спот очекујемо да буде видљив данас или сутра, јер само мени мозе да се деси да сви буду на годишњим одморима кад треба да ми одобре само један клик (бугарска је обрада па чекамо браћу Бугаре)… Верујте ми, оно што се најдуже чека буде најслађе! Можда се сада сама ситуација наместила да најслађе остане за крај! - поручила нам је Рада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: