Tokom ovog vikenda, pevačica je objavila svoj četvrti studijski album. Radini fanovi su sa iščekivanjem čekali vest da će od nje čuti nešto novo i to se dogodilo baš na njen 39. rođendan. 

Na albumu "Prva dama" nalazi se 10 pesama, ali je objavljeno samo devet, pa su se mnogi upitali šta se desilo sa numerom "Nisam drogirana". Tekst pesme je napisala pokojna Marina Tucaković, a Rada ju je u nekoliko navrata najavila kao budući hit. 

 

 

Po estradnim krugovima je počelo dase priča da je glavni krivac  Aleksandar Radulović Futa, pošto nije prvi put da na osnovu naslednih i autorskih prava  uklanja pesme svoje supruge sa ove muzičke platforme.

Razlog za to što se pesma nije pojavila su Bugari, jer je rađena u njihovoj obradi. 

 

 

- “Nisam drogirana” će biti večeras na digitalnim platformama, a spot očekujemo da bude vidljiv danas ili sutra, jer samo meni moze da se desi da svi budu na godišnjim odmorima kad treba da mi odobre samo jedan klik (bugarska je obrada pa čekamo braću Bugare)… Verujte mi, ono što se najduže čeka bude najslađe! Možda se sada sama situacija namestila da najslađe ostane za kraj! - poručila nam je Rada.

(Kurir)

BONUS VIDEO: