Модна креаторка Мелина Галић, некадашње Џиновић, наводно се преселила из Београда на Азурну обалу. Мелина, после развода од Хариса Џиновића, сада време проводи на Азурној обали, а тамо је ишла и у априлу, у јеку развода.

Она је месецима крила од јавности да планира селидбу далеко од Србије, а још пролетос је тражила идеалан стан у Монаку. Потрага за станом је потрајала, па је готово свакодневно разгледала некретнине.

Она је и раније истицала колико воли да одлази у Монако, а сад ту и живи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мелина сада живи на Азурној обали, преко месец дана је тамо. Оставила је све иза себе и кренула даље. Има планове за своју будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак. Пресељење није мала ствар, али она се лако адаптирала - рекао је добро упућен извор.

Харис живи пуним плућима

Подсетимо и Харис Џиновић, откако се развео, живи пуним плућима! Популарни музичар одувек је радио пуном паром, а тако је и сад. Зато себи с времена на време да мало одушка. Управо за своју душу, Џиновић, по свему судећи, највише воли да у ресторану седи сам. Што би наш народ рекао: "Боље и сам него у лошем друштву".

Фото: АТА имагес

 

 

Певач је виђен у једном претоничком ресторану и то око поноћи. Био је сам и насмејан. У једном тренутку уследио је позив на који се Џиновић јавио. Особа која га је позвала, успела је да га додатно разгали. Чим је завршио разговор, певач је поручио иће и пиће, а срдачно је поразговарао и са конобарима, који су били одушевљени што је Харис одабрао баш њихов локал за мерак.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: