Modna kreatorka Melina Galić, nekadašnje DŽinović, navodno se preselila iz Beograda na Azurnu obalu. Melina, posle razvoda od Harisa DŽinovića, sada vreme provodi na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Ona je mesecima krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku. Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

Foto: ATA images

 

 

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Ostavila je sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala - rekao je dobro upućen izvor.

Haris živi punim plućima

Podsetimo i Haris DŽinović, otkako se razveo, živi punim plućima! Popularni muzičar oduvek je radio punom parom, a tako je i sad. Zato sebi s vremena na vreme da malo oduška. Upravo za svoju dušu, DŽinović, po svemu sudeći, najviše voli da u restoranu sedi sam. Što bi naš narod rekao: "Bolje i sam nego u lošem društvu".

Foto: ATA images

 

 

Pevač je viđen u jednom pretoničkom restoranu i to oko ponoći. Bio je sam i nasmejan. U jednom trenutku usledio je poziv na koji se DŽinović javio. Osoba koja ga je pozvala, uspela je da ga dodatno razgali. Čim je završio razgovor, pevač je poručio iće i piće, a srdačno je porazgovarao i sa konobarima, koji su bili oduševljeni što je Haris odabrao baš njihov lokal za merak.

(Blic)

BONUS VIDEO: