Емануел Макрон и његова супруга упознали су се када га је она подучавала, у његовој школи у Амиенсу.

Француски председник је тада имао 15 година, а она је у то време била у браку са човеком са којим је добила троје деце. Међутим, како би могла да се уда за Емануела, развела се од првог мужа.

Њихов брак био је права сензација када се Емануел све више почео појављивати у јавности, прво као министар, а затим и као председнички кандидат 2016. године, а многи су се запитали и може ли тако необичан пар бити аутентичан.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Иако је њихова приврженост освојила скептике, интерес јавности за први пар који мења норме - и спомињање Бриџитиних ​​година, никада се нису смањили.

- Наравно да нисмо идеалан пар. Бити пар је компликовано, то је свакодневна борба (...) Када имате велику разлику у годинама, може бити још компликованије., изјавила је Бриџит једном приликом.

Брак као круна љубави

Емануел и Брижит су се венчали 2007. године, годину дана након што се она развела од бившег мужа, који је касније умро 2019.

Пре пријема, Брижит је рекла да се Емануел захвалио њеној деци што подржавају њихову везу.

- Хвала што сте нас прихватили, не баш нормалан пар, рекао је.

Политичар је истакао да је Бриџит његово "сидро".

- За мене је веома важно за мој лични баланс да вам неко код куће сваки дан говори истину, рекао је за ЦНН.

- Приступ истини је један од главних изазова. Неко са својим дубоким убеђењима и која вас познаје онаквим какви јесте и воли вас због онога што јесте - не због онога што представљате или ваше улоге или ваших части… То ми је веома важно. То је моје сидро.

Њих двоје се често и у јавности додирују, а они који су провели време уз њих кажу да је њихова љубав права и да нема дилеме да су једноставно створени једно за друго.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: