Певачица Калиопи била је у шоку када су се појавиле лажне фотографије на којима се наводно налази у болничком кревету, уз тврдње да се бори за живот.

Калиопи је била дубоко узнемирена због оваквог злоупотребљавања њеног имена и слике.

Калиопи је одмах предузела правне кораке против непознатог лица које је пласирало ове лажне информације, те се огласила и јавно како би изразила свој бес и забринутост због оваквог понашања.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

 

- Увек сам тврдила да не постоје добри и лоши људи, постоје људи и нељуди. За починиоце овог нехуманог чина, покренут је извештај и поступак који воде надлежни органи. У прошлости је било разних злоупотреба мог имена, али овај морбидитет је превазишао све претходне манипулације.

- Да ли нисте свесни да су можда моја мајка, сестра, брат могли да прочитају овај текст и директно угрозе свој живот. Апелујем на Одељење високо техлонолошког криминала и Министарства унутрашњих послова да преузме хитне мере за спречавање и заштиту од таквих злоупотреба.

Испод ове страшне вести поводом које се огласила, добила је прегршт коментара подршке.

"Болесници", "Страшно, сачувај нас Боже", "Ово је страшно", коментари су Милице Тодоровић, Саше Капора и других њених колега...

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: