Војин Ћетковић се као студен преслио у Београд и почео да добија прве улоге. 

У сусрет му је изашла глумачка легенда Радмила Савићевић која га је охрабрила да не одустаје када је то помислио јер му је понуђен мали хонорар. 

 

Глумица га је посаветовала да без обзира на висину хонорара потпише уговор, потом је позвала такси и угостила га у дому: 

- Изнела је врелу гибаницу, сарме и још гомилу хране. Морао сам да једем малтене до изнемоглости. Након тога одвела ме је до телефона и натерала да се јавим мајци, чак ми је дала и неки новац јер су то била она тешка времена кад се једва састављао крај с крајем - рекао је једном приликом Војин, преноси Глоссy.

Слава и новац нису промениле глумца, Војин никада није заборавио ко му је помогао када му је било најтеже. Са Радмилом је остао у контакту све до њене смрти. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Kreativni centar Jugomedija

 

Војин је своју десет година млађу супругу упознао током 2002. на снимању филма "Зона Замфирова", тада су се родиле прве варнице које су се касније претвориле у љубав. Убрзо су се обоје су се разишли од својих партнера, а једне летње ноћи 2004. године су почели своју љубавну романсу, коју су крунисали браком четири године касније.

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико дана, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу “лепа је” или слично - рекао је Војин својевремено, преноси "Хелло".

 

 

Пар се венчао у храму Светог Василија Острошког у Београду, а затим су организовали приватну прославу на коју медији нису били позвани. 

БОНУС ВИДЕО: